Foto: Lars Östlund

Svenska Spel

23 APR 2020 19:31
Hej Kramfors BK Många föreningar har det svårt ekonomiskt............
  • Uppdaterad: 23 APR 2020 19:31

Hej Kramfors BK

Många föreningar har det svårt ekonomiskt just nu på grund av situationen som vi befinner oss i. Därför genomför Svenska Spel nu i maj en förskottsutbetalning till de föreningar som kommit upp i 1 000 kr eller mer under det första halvan av Gräsrotsåret (okt – mars).
Dessvärre har er förening ännu inte kommit upp i 1 000 kr (i ordinarie belopp), varför ni inte innefattas av denna förskottsutbetalning. Alla era intjänade och kommande poäng kommer att omvandlas till pengar som istället utbetalas i höst.

Använd tiden fram till dess för att stärka upp med fler supportrar. Ett bra tips är att jobba med föreningens webbsida och i sociala medier. I nyhetsbrev kan ni också uppmana nya medlemmar att välja just er förening i Gräsroten och tacka de som redan stöttar er förening.
Använd gärna bilder och texter från det färdiga marknadsföringsmaterialet som ni hittar här.

Ett varmt lycka till!

Svenska Spel