Diplom till årets jolleseglare

07 SEP 2021 17:40
Avslutning på jolleseglingen i Kramfors Båtklubb
Kramfors Båtklubb har under sommarsäsongen 2021 arrangerat jollesegling för barn.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2021 17:40

Sju nyfikna barn i åldrarna 8-12 år har vid sju tillfällen lärt sig seglingens grunder inne i hamnbassängen men också ute på älven. Ibland sammanföll träningarna även med onsdagsseglingarna dvs när de stora segelbåtarna har egna segelträningar. Ledarna för jolleseglingen, Roger Lund och Göran Scherman med, assistens av förälder Jenny Lundmark har bidragit till den goda stämningen för de unga seglarna. I början på september avslutades säsongen med fika och diplomutdelning för väl genomförd segelträning med optimistjolle.

Ambitionen är att starta upp igen nästa säsong. Det finns också planer på att träffas några gånger under vinterhalvåret för annan typ av kunskap kring segling och sjövett. Isåfall blir detta i den nyrenoverade klubbstugan i Frånö Hamn.

Jenny Lundmark

Näraskribent